🚌 Ski në Mavrovë - 2 ditë

Nisja:

23 – 24, 30 – 31 Janar

Qëndrimi: 2 ditë

Çmimi për Hotel Diplomat 3*– 39 €/personi 

Çmimi për Hotel Imperial 4* – 49 €/personi

Programi:

Dita e Parë:
Nisja nga Tirana në orën 07:00 (Nisja nga Durrësi në 06:30) Do të vazhdojmë udhëtimin tonë drejt doganës së Qafë Thanës ku do të bëjmë një ndalesë për pushim të shkurtër në zonën e Librazhdit. Pasi të mbarojnë proçedurat doganore në Qafë Thanë do drejtohemi në qytetin e Ohrit, vizitë në pazarin dhe qytetin e vjetër të Ohrit, fortesën e Samuelit që ndodhet në kalanë e Aleksandrit të Madh. Më pas nisemi për në qytetin e Strugës ku kemi qëndrim të lirë. Akomodimi në Hotel. Konsumimi i darkës.

Dita e dytë:
Pas mëngjesit vazhdojmë udhëtimin drejt Parkut Kombëtar të Mavrovës. Qëndrimi i lirë për ski dhe për të shijuar natyrën e bardhë që Mavrova ofron. Shoqëruesi jonë mund t’ju ofrojë asistencë dhe sugjerime për personat që duan të mësojnë të skijojnë. Konsumimi i drekës në mënyrë individuale në restorantet e zonës (nuk ju mungon asistenca dhe sugjerimi i guidës nëse e dëshironi). Nisja nga Mavrova për në Tiranë rreth orës 15:00.  Kthimi në Tiranë dhe Durrës në darkë me ndalesa të shkurtra gjatë rrugës.

Fundi i shërbimit tonë.

-

Në ofertë përfshihet:

 • Udhëtimi vajtje-ardhje me autobuz komod
 • Akomodimi në Hotel sipas përzgjedhjes
 • Mëngjesi dhe darka 
 • Fitness në Hotel Imperial
 • Shoqëruesi i grupit

Në ofertë nuk përfshihet:

 • Siguracioni i Shëndetit në Udhëtim
 • Hyrja nëpër monumente dhe muzeume
 • Bileta e teleferikut
 • Drekën
 • Asgjë që nuk është përmendur në rubrikën "Në ofertë përfshihet"

Politikat e fëmijëve:

 • 0 – 2.99 vjeç janë falas
 • 3 – 5.99 përfiton 50% ulje
 • 6 – 11.99 përfiton 35 % ulje
 • Mbi 12 vjeç pagesë e plotë

Shënim:

 • Akomodimi në dhomë teke (single) ka pagesë ekstra në varësi të hoteleve ku qëndrohet.
 • Nëse krevati nuk do të jetë dopjo, do të jenë dy krevate teke të bashkuar.
 • Në rast anullimi të udhëtimit klienti njoftohet 3 ditë para nisjes.
 • Për realizimin e këtij udhëtimi numri minimal i pjesëmarrësve është 20.
 • Pagesa e bërë është e pakthyeshme.  
 • Gjatë qëndrimit në autobuz duhet të jeni të pajisur me maska mbrojtëse.
 • Agjencia nuk mban përgjegjësi për kushtet atmosferike.
 • Agjencia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme siç janë mungesë dokumentacioni, ekspuls etj.
 • Nëse nuk i ka mbushur 18 vjeç, dhe udhëton me njërin ose asnjërin nga prindërit, i duhet patjetër prokurë e noterizuar.

🚌 Ski në Mavrovë - 2 ditë

1 of 7