Zakynthos ♥groupgoal

Duration: 7 days

Value: 260 €/person

-

Oferta përfshin:

 • Transporti me Autobus Komod
 • Akomodim në hotel
 • Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
 • Të gjitha Guidat Sipas Programit

Shënim:

 • Fëmija nga 0-2.99 vjec - Pa pagesë
 • Fëmija nga 3-7.99 vjec - 40% skonto
 • Fëmija nga 8-11.99 vjec - 30% skonto
 • Personi i tretë i rritur - 20% skonto
 • WIFI – Free
 • Ajër i kondicionuar – Pagesë extra
 • Nëse nuk dëshironi konsumimin e darkës, cmimi zbritet 9 €/natë

Qëndrimi: 7 ditë

Akomodimi në Hotel Ikaros

Çmimi: 299 €/personi

Oferta përfshin:

 • ALL INCLUSIVE
 • Transporti me Autobus Komod
 • Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
 • Të gjitha Guidat Sipas Programit

Shenim:

 • Fëmija nga 0-2.99 vjec - Pa pagesë
 • Fëmija nga 3-7.99 vjec - 40% skonto
 • Fëmija nga 8-11.99 vjec - 30% skonto
 • Personi i tretë dhe i katert i rritur - 20% skonto
 • WIFI – Pagesë extra
 • Ajër i kondicionuar – Free

Qëndrimi: 7 ditë

Akomodimi në Hotel Perkes 3*

Çmimi: 279 €/personi

Oferta përfshin:

 • Transporti me Autobus Komod
 • Akomodim në hotel
 • Mëngjeset dhe darkat për të gjitha ditët e akomodimit
 • Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
 • Të gjitha Guidat Sipas Programit

Shënim:

 • Personi i tretë dhe i katërt i rritur - 20% skonto
 • WIFI – Pagesë extra
 • Ajër i kondicionuar – Free
 • Nëse nuk i ka mbushur 18 vjec dhe udhëton me njërin ose asnjërin nga prindërit, i duhet patjetër prokurë e noterizuar.

Programi:

Dita 1:

Nisja nga Tirana në orën 22:00 në darkë një ditë para datës së nisjes .Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës. Kalimi I doganës në pikën kufitare Kakavijë. Pas kalimit të kufirit do të përdorim autostradën IONIAN ROAD e cila lidh qytetin e Janinës me qytetin e Patrës për të shkuar më pas drejt portit të Kilinit ku do të marrim tragetin për në Zakynthos. Rreth drekës mbërritja dhe akomodimi në hotel. Pushim. Pas konsumimit të darkës vizitë në qendër të sheshit Solomos.

Dita 2:

Mëngjesi në hotel. Pas mëngjesit marrim anijen që bën shëtitjen rreth e qark gjithë ishullit të Zakynthos, ku vizitohen: Shpella e Delfinave, Fytyra e Poseidonit e gdhendur në Shkëmb, Navagio Beach (Plazhi më I famshëm I ishullit), Shpella Blu, Shpella Keri, Xyriai (plazh kurativ), Porti San Nikola, Tsivili. Kjo shëtitje e mrekullueshme mbaron rreth orës 17:00 dhe ka një kosto extra prej 25 €/personi. Kthimi në hotel . Mbrëmje e lirë. ( Personat që nuk kan dëshirë të jenë pjesmarrës në udhëtimin me anije mund të shfrytëzojnë plazhin afër hotelit )

Dita 3:

Mëngjesi në hotel. Pas mëngjesit nisemi drejt Vasilikos beach, një ndër plazhet më të bukur në të cilin keni mundësi të bëni party në anije gjate ditës përvecse plazh.
Opsionale: Kohë e lirë për plazh deri në pasdite. Kthimi në hotel. Pas darke shijojmë jetën plot ngjyra që Zakynthos ofron, sipas dëshirës në Taverna, Clube.

Dita 4:

Mëngjesi në hotel. Më pas nisemi për tek anijet që bëjnë lundrime të dedikuara për tek ishulli i breshkave. Përvecse tur rreth ishullit Marathonisi për të parë breshkat Carreta Carreta ( Simboli I ishulit të Zakynthos ) gjithashtu në atë vend fantastic kemi mundësi që të bëjm edhe plazh. Anija për në ishullin e breshkave ka kosto extra 15 euro per person. Pas vizitës së breshkave opsionale vizitë në BALLKONIN E GJIRIT TE NAVAGIOS, SHIPWRECK ( Pagesë extra: 10 €/personi dhe kjo vizitë realizohet në bazë të pjesëmarrjes së një numri të konsiderueshëm). Kthimi në hotel.

Dita 5: Qëndrim i lirë për plazh.

Dita 6: Qëndrim i lirë për plazh.

Dita 7:

Mëngjesi në hotel. Pas mëngjesit nisemi drejt Shqipërisë, përsëri nëpërmjet autostradës IONIAN ROAD. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Kohë e lirë për të konsumuar drekën në Janinë. Kthimi për në Tiranë. Fundi i shërbimit tonë.

Shënim:

 • Nëse krevati nuk do të jetë dopjo, do të jenë dy krevat tek të bashkuar
 • Pagesa e bërë është e pakthyeshme
 • Agjencia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme sic janë mungesë dokumentacioni, espuls etj
 • Të gjithë hotelet e mësipërm ndodhen në qytet 5-10 min larg plazhit

Mundësi argëtimi në Zakynthos:

 • AQUAPARK për fëmijë
 • Sporte të ndryshme ujore - Jet Ski, Canoe, Water Ski, Paraglide, Crazy Sofa
 • Hipizëm, Hedhje me parashutë
 • Vizitë në fabrikë vaji, parfumi, verë
 • Party të ndryshme - Schiuma Party, Paint Party, White Party, Courage Party, Boat Party

zakynthos

1 of 13