Logo Secondarymark

Ofertat e sezonit

Shiko më shumë

arrow

Sofje

Nisja: 29 Nëntor – 1 Dhjetor

Qëndrimi: 3 ditë

Çmimi: 89 €/personi

Shiko më shumë

arrow

Stamboll - Selanik

Nisja: 31 Tetor – 3 Nëntor
Nisjet: 7  – 10 Nëntor
14 – 17 Nëntor
21 – 24 Nëntor
27 – 30 Nëntor
28 Nëntor – 1 Dhjetor
Nisjet: 5 – 8 Dhjetor
12 – 19 Dhjetor
19 – 22 Dhjetor 
30 Dhjetor – 2 Janar

Logo Secondarymark

Verë All Inclusive

Logo Secondarymark

Individuale

Shiko më shumë

arrow

Paros ♥couplegoal

3 – 9 Shtator
6 netë, 217.6 €/çifti

Për të gjithë ata që kërkojnë më të mirën, duhet të vizitojnë ishullin e Paros!

Shiko më shumë

arrow

Parga ♥familygoal

23 - 27 Korrik
321.76 €/familja

Nëse ka një qytet të përsosur në Greqinë veriore, ajo është Parga, kalaja përtej një gjiri ranor ku ishujt e shkëmbinjve dalin nga pishat e pjerrëta të detit.

Shiko më shumë

arrow

Verona ♥couplegoal

14 - 18 Qershor
4 netë, 203 €/personi

Nga historia romake deri tek ushqimet e shijshme, Verona është një qytet i bukur në veri të Italisë që i ka të gjitha.

Logo Secondarymark

Destinacione

Shiko më shumë

arrow

Cappadoccia

28 – 30 Maj
3 ditë, 395 €/personi

Nëse doni të jetoni për një çast në botën e ëndrrave, atëherë lejoni këto foto të ju bindin që të vizitoni Kapadokian në Turqi!

Shiko më shumë

arrow

Lefkada

16 - 21 Qershor 
6 ditë, €209

Pavarësisht se është i lidhur me kontinent nga një rrugë e ngushtë e ngushtë, duke e bërë atë një nga ishujt e vegjël grekë që ju mund të shkoni, Lefkada mbetet çuditërisht e paprekur nga turizmi.

Shiko më shumë

arrow

Zakynthos

1, 7 Korrik
7 ditë, €260

Zakynthos i bukur, i njohur edhe me emrin e tij italian Zante, është bërë i dominuar përgjatë bregdetit të tij jugor dhe juglindor nga turizmi i paketave të mira.

Shiko më shumë

arrow

Rome – Vatican

18, 25 Apr
01 May

5 days  €259

Visits to the Parks of Viles Borgjeze, Piazza Navona, Pantheon, Piazza Colona, Columns of Marco Aurelios and Trevi's famous Shatrevan.

Shiko më shumë

arrow

Bucharest

18, 27 Apr
01 May
5 days, €199

During the tour you will visit some of the most beautiful monuments such as the "Triumphal Arch", the Jewish Synagogue, the National Art Museum..

Logo Secondarymark

Evente

Shiko më shumë

arrow

Island vs Shqipëri

06 - 10 Qershor
5 ditë, 629 €/personi

Bëhu pjesë e emocioneve të gjalla, lumturisë, argëtimit dhe çdo gjëje tjetër që mund të sjellë kjo ndeshje!

 

Shiko më shumë

arrow

Muse - Milano

11 - 13 Korrik
3 ditë, 330 €/personi

Përjetoni live emocionet që të dhuron banda juaj e prefueruar!

Shiko më shumë

arrow

Daddy Yankee

08 - 10 Qershor
3 ditë, 350
 €/personi
19 - 21 Qershor
3 ditë, 250 €/personi

Udhëtim, muzikë, argëtim, dhe dashuri! Ndiqni live koncertin e Daddy Yankee's!

Shiko më shumë

arrow

Vasco Rossi - Milano

11 - 13 Qershor
3 ditë, 380 €/personi

Vasco Rossi në garë me veten për një tjetër rekord.
Ndiqni live koncertin e Vasco Rossit!

Shiko më shumë

arrow

Sting - Shkup

02 Qershor
39 €/personi

Udhëto, Kërce, Duaj dhe ndiq ritmin! Aktor dhe Muzikant, EnglishMan in NewYork vjen tani në trojet shqiptare. Ndiqni live koncertin e Sting!

Logo Secondarymark

Shqipëria

Shiko më shumë

arrow

Berat

This journey will take you to Berati city, 120 km south of Tirana, for you to explore a mix of history, civilization, culture, architecture, art, religion.

Shiko më shumë

arrow

Shkoder

Known for the culture, tradition and natural beauty, this city offers a touristic diversity that is rarely found in any other city in Albania: with rivers, lakes, lagoons and mountains.

Shiko më shumë

arrow

Tirana

Our guide will lead you through the ancient history of Tirana area, its people, culture and tradition.

Shiko më shumë

arrow

Vlore

Vlora enjoys a beautiful position beacause it is the gatway to the Albanian Riviera, which is the gem of Albanian Tourist places.

Shiko më shumë

arrow

Pogradec

Prior to the collapse of the Warsaw pact and the 1992 declaration of the Republic of Albania, Pogradec was a popular resort destination.

Shiko më shumë

arrow

Apolloni

A journey of colorful events from early antiquity to the modern time of new business, urban and rural developments.

Shiko më shumë

arrow

Saranda

Well our Break city tours are designed for those seeking a brief stay in Albania, or one of the many attractive cultural or historical centers or ethnographic panorama in general.

Shiko më shumë

arrow

Gjirokaster

A short city tour to see and to learn more about their history and main interesting sight as Gjirokaster and Antigonea city. Get much more of this city tour to learn and te see more about it.

Selected Films

Partnerët tanë

Asnjë nga ne, përfshirë edhe mua, nuk mund të bëjë gjëra të mëdha...

por të gjithë mund të bëjmë gjëra të vogla, me shumë dashuri, dhe së bashku mund të arrijmë diçka të mrekullueshme!