Londër ♥couplegoal

Duration: 8 days

Value: 784 €/couple

-

Londra është një nga qytetet më të zhvilluara në botë dhe gjithashtu vizitohet nga shumë turistë sepse aty ndodhen shumë ndërtesa dhe vënde interesante si:

  • Shtëpia e Parlamentit
  • Kulla e Londrës
  • Pallati Mbretëror (eng. Buckingham Palace) etj.

Lumi Thames rrjedh përmes qytetit nga jug-perëndimi në Lindje.

Oferta përfshin:

  • Fluturim Fluturim direkt me nisje nga Tirana
  • Akomodimi në ″Clapham South Dudley Hotel″ në dhomë matrimonial

Londer

1 of 4