Istanbul ♥couplegoal

Duration: 3 days

Value: 386 €/couple

Stambolli është destinacion i ëndrrave. Gjendet në breg të Evropës ku lindja takohet me perëndimin. Është qytet që i lidhë dy kontinente, ndërsa nën vete fsheh histori, kulturë, ngjyra dhe aroma të ndryshme.

Arkitektura, ushqimi dhe çdo gjë tjetër në Stamboll tregon nga një histori të veçantë.

Oferta përfshin:

  • Fluturimin direkt vajtje-ardhje
  • Akomodim 2 netë në Hotel DIVAS, 5 min larg nga Xhamia Blu
  • Mëngjeset për të gjitha netët e akomodimit

stamboll

1 of 4