Ture 1 Ditore me 🚌

1. Razëm - Shkodër  - 10 €/personi

Nisjet: 23, 24, 30, 31 Janar

-

Programi:
Nisja nga Tirana në orën 06:00. Nisja nga Durrësi  në  orën 05:15. Nisja nga Elbasani në  orën 05:15. Në vijimësi të udhëtimit tonë do të kemi një ndalesë të shkurtër për kafe dhe për të konsumuar mëngjesin. Vizitë në kalanë e Rozafës. Mbërrijmë në Razëm ku do të kemi mundësi për të shijuar natyrën mbresëlënëse dhe për të konsumuar vaktin e drekës. Kthehemi në qytetin e Shkodrës ku do kemi mundësi të vizitojmë pedonalen karateristike të qytetit dhe jo vetëm. Nisemi në rrugën e kthimit. Mbërritja në Tiranë, Durrës  dhe Elbasan në mbrëmje. Fundi i shërbimit tonë!

-----

2. Lëpushë - Tamarë - 10 €/personi

Nisjet: 23, 24, 30, 31 Janar

-

Programi:
Nisja nga Tirana ne oren 06:00. Nisja nga Durresi ne oren 05:00. Nisja nga Elbasani ne oren 05:00. Gjatë rrugëtimit tonë do të kemi një ndalesë të shkurtër për kafe dhe për të konsumuar mëngjesin rreth 30 minuta përpara se të mbërrijmë në Ballkonin panoramik përbri Leqeve të Hotit. Aty do të qëndrojmë për të shijuar pamje magjepsëse që na ofron lugina e lumit Cem. Më pas vazhdojmë përmes Leqeve të Hotit për të mbërritur në Lëpushë. Lëpusha e vendosur në krahinën e Kelmendit është përcaktuar si perla e Alpeve Shqiptare me një reliev që shpesh herë krahasohet me Alpet Zvicerane. Në këtë fshat tejet të bukur do kemi mundësinë të konsumojmë drekën me gatime tradicionale dhe gjithashtu të zbulojmë, duke ecur përmes tij, ujëvarën dhe bukuritë që ofrojnë këto anë të alpeve tona. Pasdreke ne do të vizitojmë një tjetër fshat të bukur alpin, është Tamara, që është gjithashtu edhe qendra administrative e krahinës i vendosur buzë lumit alpin të Cemit. Në rrugën e kthimit do të kemi dhe një ndalesë në pedonalen e Shkodrës. Mbërritja në Tiranë, Durrës dhe Elbasan në mbrëmje. Fundi i shërbimit tonë!

-----

3. Korçë - Voskopojë - 10 €/personi

Nisjet: 23, 24, 30, 31 Janar

-

Programi:
Nisja nga Tirana në orën 06:00. Nisja nga Durrësi në orën 05:00. Nisja nga Elbasani në orën 06:30. Ndalesë për kafe gjatë rrugës. Vazhdojmë udhëtimin drejt Parkut Natyror në Drilon. Shëtitje e lirë dhe pushim në Drilon rreth 1 orë. Mbërritja në fshatin turistik e piktoresk të Voskopojës. Shëtitje në fshat për të shijuar ambjentin fantastik që natyra e Voskopojës ofron gjithashtu edhe vizitë në kishat e Voskopojës për tu njohur me trashëgiminë kulturore, të cilat aktualisht vazhdojnë të ruajnë madhështinë dhe rëndësinë e gjithë historisë së përjetuar më parë si një qendër kryesore jo vetëm në Shqipëri por në gjithë perandorinë Bizantine që në shek e 14-të. Kohë e lirë për argëtim nën sugjerimet e guidës. Konsumimi i drekës me produkte bio të vendit në një nga restorantet më të mirë të zonës. Pas dreke nisemi për në qytetin e serenatave, Korçë. Vizitë në zonën qëndrore të qytetit, tek Pazari, Shëtitorja, Katedralja dhe jo vetëm për rreth dy orë. Nisemi në rrugën e kthimit, mbërritja në Tiranë,  Durrës  dhe Elbasan në mbrëmje. Fundi i shërbimit tonë!

-----

4. Dardhë - 10 €/personi

Nisjet: 23, 24, 30, 31 Janar

-

Programi:
Nisja nga Tirana në orën 06:00 të mëngjesit. Ndalesë për kafe gjatë rrugës. Vazhdojmë udhëtimin për në parkun kombëtar të Drilonit. Shëtitje e lirë dhe pushim në Drilon 30 min – 1 orë. Mbërritja në fshatin turistik piktoresk të Dardhës. Shëtitje në fshat për të shijuar ambjentin fantastik që natyra e Dardhës ofron. Kohë e lirë për ski ose argëtim  me animacionet që guida ju sugjeron. Konsumimi i drekës me produkte bio të vendit në një nga restorantet më të mirë të zonës. Pas drekës nisemi për në qytetin e serenatës. Kthimi në Tiranë. Mbërritja në Tiranë në darkë. Fundi i shërbimit tonë.

-----

5. Strugë - Ohër - Shën Naum - 10 €/personi

Nisjet: 23, 24, 30, 31 Janar

-

Programi:
Nisja nga Tirana në orën 06:00. Nisja nga Durrësi  në  orën 05:00. Nisja nga Elbasani në  orën 06:30. Ndalesë e shkurtër gjatë rrugës për pushim. Vazhdojmë drejt pikës së kontrollit në Qafë Thanë. Vizita e parë do të nis në qytetin shqiptar të Strugës, ku do të prekim shëtitoren buzë liqenit dhe përgjatë lumit (Drini i Zi) nga derdhja e Drinit deri tek pazari i qytetit. Kohë për qëndrim të lirë. Pastaj nisemi për në Ohër ku do kemi mundësi të vizitojmë qytetin e vjetër, pazarin, shëtitoren buzë liqenit (opsionale lundrim me varkë në liqen), kishën e Shën Sofisë, fortesën e Samuilit dhe jo vetëm. Kohë e lirë për të konsumuar drekën. Pasi e lëmë Ohrin në radhë për t’u vizituar do të jetë “Gjiri i Kockave” ose i quajtur ndryshe “Muzeu mbi Ujë”. Vizitë në Manastirin e Shën Naumit dhe parkun natyror përreth tij. Kalojmë pikën e kontrollit në Tushemisht dhe ndalemi për një foto me teto Ollgën. Më pas do të vizitojmë parkun natyror në Drilon, përpara se të nisemi në rrugën e kthmit. Mbërritja në Elbasan, Tiranë dhe Durrës në mbrëmje. Fundi i shërbimit tonë!

-----

6. Brezovicë - 10 €/personi

Nisjet: 23, 24, 30, 31 Janar

-

Programi:
Nisja bëhet nga Tirana ne oren 07:00 te mengjesit, nga Durrësi në orën 06:30, dhe nga Elbasani në orën 06:30. Ndalesë për kafe në Kukës. Proçedurat doganore në doganën e Morinës. Mbërritja në Brezovicë. Qëndrim i lirë për të shijuar natyrën e bardhë dhe për të konsumuar drekën. Përafersisht rreth orës 15:00 nisemi për në qytetin e Prizrenit. Ndalesë në Prizren, 60 – 90 minuta. Kthimi për në Tiranë. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës për kafe dhe pushim. Mbërritja në Tiranë rreth orës 21:00 dhe fundi i shërbimit tonë.

-----

7. Kolashinë - 12 €/personi

Nisjet: 23, 24, 30, 31 Janar

-

Programi:

Nisja bëhet nga Tirana në orën 06:00 të mëngjesit. Ndalesë për kafe gjatë rrugës për në doganën e Hanit të Hotit. Kryerja e proçedurave doganore. Ndalesë për vizitë në Ujvarën Niagara. Mbërritja në Kolashinë. Qëndrim i lirë për të shijuar natyrën e bardhë dhe për të konsumuar drekën. Kthimi për në Tiranë. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës për kafe dhe pushim. Mbërritja në Tiranë rreth orës 21:30 – 22:00. Fundi i shërbimit tonë.

-----

8. Brod - Dragash - Prizren - 12 €/personi

Nisjet: 23, 24, 30, 31 Janar

-

Programi:

Nisja bëhet nga Tirana në orën 07:00 të mëngjesit, nga Durrësi në orën 06:30, dhe nga Elbasani në orën 06:30. Ndalesë për kafe në Kukës. Proçedurat doganore në doganën e Morinës. Mbërritja në Brod dhe Dragash pranë ski resort Arxhena. Qëndrim i lirë për të shijuar natyrën e bardhë dhe për të konsumuar drekën. Përafërsisht rreth orës 15:00 nisemi për në qytetin e Prizrenit. Ndalesë në Prizren , 60 – 90 minuta. Kthimi për në Tiranë. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës për kafe dhe pushim. Mbërritja në Tiranë rreth orës 21:00. Fundi i shërbimit tonë.

-----

9. Prishtinë - Prizren - 14 €/personi

Nisjet: 23, 24, 30, 31 Janar

-

Programi:
Nisja nga Tirana bëhet në orën 06:00. Nisja nga Durrësi bëhet në orën 05:00. Nisja nga Elbasani bëhet në orën 05:00. Në vijimësi të udhëtimit tonë drejt qytetit të Prishtinës do të kemi një ndalesë të shkurtër për kafe dhe për të konsumuar mëngjesin. Mbërrijmë në Prishtinë paradite  dhe vizitojmë pjesën qëndrore të qytetit. Rreth mesditës do të vazhdojmë drejt Prizrenit ku do të vizitojmë qytetin e vjetër të Prizrenit, Urën e të Dashuruarve, Urën e Gurit, Sheshin e Shatërvanit, Lidhjen e Prizrenit. Kohe e lire per konsumimin e drekes. Nisemi në rrugën e kthimit drejt Tiranës, ku do të kemi dhe një ndalesë të shkurtër në autogrill. Mbërritja në Tiranë , Durrës  dhe Elbasan në mbrëmje.

-----

10. Mavrovë - 15 €/personi

Nisjet: 23, 24, 30, 31 Janar

-

Programi:

Nisja behet nga Tirana në orën 07:00 të mëngjesit. Ndalesë për kafe gjatë rrugës për në doganën e Qafë Thanës. Kryerja e proçedurave doganore. Mbërritja në Mavrovë. Qëndrim i lirë për të shijuar natyrën e bardhë dhe për të konsumuar drekën. Përafërsisht rreth orës 15:00 – 15:30 nisemi për kthimin në Tiranë. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës për kafe dhe pushim. Mbërritja në Tiranë rreth orës 21:00. Fundi i shërbimit tonë.

 

Në ofertë përfshihet :

 • Transporti me automjet komod
 • Shoqërues Shqiptarë

Në ofertë nuk përfshihet :

 • Drekat
 • Paisjet e skive
 • Hyrjet në muze dhe parqe
 • Siguracioni i shëndetit në udhëtim
 • Gjithçka qe nuk është përmendur në rubrikën "ne çmim përfshihet"

Politikat e fëmijëve :

 • Në varësi të udhëtimit 

Shënim:

 • Në rast anullimi të udhëtimeve klientët do të njoftohen 3 ditë para.
 • Për realizimin e këtyre udhëtimeve numri minimal i pjesëmarrësve është 20.
 • Pagesat e bëra janë të pakthyeshme.
 • Agjencia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryeshmë siç janë mungesë dokumentacioni, ekspuls etj.
 • Gjatë qëndrimit në autobuz duhet të jeni të pajisur me maska mbrojtëse.

Ju lutem na kontaktoni për më shumë detaje!

Ture 1 Ditore me 🚌

1 of 22