Afrika e Jugut ♥groupgoal

Qëndrimi: 8 ditë

Çmimi: 2 571 €/personi

Ofertë e vlefshme për rezervime të shpejta në kohë!

Afrika e Jugut ndodhet në majën më jugore të kontinentit afrikan, të shënuar nga disa ekosisteme të dallueshme. Destinacioni i safarit në brendësi të Kruger National Park është populluar shumë vitet e fundit.
Kepi Perëndimor na ofron plazhe, fshatra me peisazhe të bukura rreth Stellenbosch dhe Paarl, shkëmbinjtë e thepisur në Kepin e Shpresës së Mirë, pyll dhe laguna përgjatë Rrugës së Kopshtit, dhe qytetin e Cape Town, poshtë malit Table Mountain.

Oferta përfshin:

 • Fluturimin Tiranë – Cape town – Tiranë
 • Fluturimin Cape Town – Hoedspruit – Cape Town
 • Akomodimin për 7 netë në hotel me 4*. Fjetje 4 netë në Cape town, 3 netë në Ku Sungula Safari
 • Mëngjeset për të gjitha ditët e akomodimit në Cape Town
 • Full Board (mëngjes+drekë+darkë) për të gjitha ditët e akomodimit në Ku Sungula Safari
 • Pijet e mirëseardhjes, çaj dhe kafe
 • Transportin Airport – Hotel – Airport
 • Transfertat me mjet komod sipas programit
 • Vizitat në CapeTown
 • Vizitat në Cape Peninsula
 •  Vizitat në Groot Constantia (Kantinë vere)
 • Vizitat në Kantinë (mundësi për të provuar shijen e verës)
 •  Vizitat në Ku Sungula Safari Lodge 
 • Shëtitjet me makinë në Parkun Kombëtar të habitateve të gjallesave të ndryshme
 • Tarifat e hyrjes për çdo tur
 • Guidat sipas programit

Afrika e jugut

1 of 3