Logo Secondarymark

Ofertat e sezonit

Logo Secondarymark

Verë All Inclusive

Logo Secondarymark

Individuale

Shiko më shumë

arrow

Paros ♥couplegoal

Qëndrimi: 7 ditë

Çmimi: 218 €/çifti

Për të gjithë ata që kërkojnë më të mirën, duhet të vizitojnë ishullin e Paros!

Shiko më shumë

arrow

Parga ♥couplegoal

Qëndrimi: 5 ditë

Çmimi: 322 €/çifti

Nëse ka një qytet të përsosur në Greqinë veriore, ajo është Parga, kalaja përtej një gjiri ranor.

Shiko më shumë

arrow

Andros ♥couplegoal

Qëndrimi: 6 ditë

Çmimi: 344 €/çifti

Udhëtimet në Andros janë edhe më të veçanta kur je me familjen!
Nxitoni të kënaqeni!

 

Shiko më shumë

arrow

Ishujt Grekë ♥couplegoal

Qëndrimi: 5 ditë

Çmimi: 514 €/çifti

Mykonos, Andros, Tinos: nga një fund të detit në tjetrin, ishujt grekë janë destinacioni i përkryer për pushime.

 

Shiko më shumë

arrow

Verona ♥couplegoal

Qëndrimi: 5 ditë

Çmimi: 406 €/çifti

Nga historia romake deri tek ushqimet e shijshme, Verona është një qytet i bukur në veri të Italisë që i ka të gjitha.

Logo Secondarymark

Destinacione

Shiko më shumë

arrow

Cappadoccia ♥groupgoal

Qëndrimi: 4 ditë

Çmimi: 395 €/personi

Nëse doni të jetoni për një çast në botën e ëndrrave, atëherë lejoni këto foto të ju bindin që të vizitoni Kapadokian në Turqi!

Shiko më shumë

arrow

Ulqin ♥groupgoal

Qëndrimi: 8 ditë

Çmimi: 379 €/personi

Qyteti i Vjetër i Ulqinit është një vend i mrekullueshëm për shikimin e njerëzve dhe jo vetëm!

Shiko më shumë

arrow

Lefkada ♥groupgoal

Qëndrimi: 6 ditë

Çmimi: 209 €/personi

Pavarësisht se është i lidhur me kontinent nga një rrugë e ngushtë e ngushtë, duke e bërë atë një nga ishujt e vegjël grekë që ju mund të shkoni.

Shiko më shumë

arrow

Zakynthos ♥groupgoal

Qëndrimi: 7 ditë

Çmimi: 260 €/personi

Zakynthos i bukur, i njohur edhe me emrin e tij italian Zante, është bërë i dominuar përgjatë bregdetit të tij jugor dhe juglindor nga turizmi i paketave të mira.

Shiko më shumë

arrow

Venecia ♥groupgoal

Qëndrimi: 5 ditë

Çmimi: 249 €/personi

Në çdo stinë, kishat dhe muzetë në Venecia ofrojnë madhështi duke kombinuar antikitetin dhe artin bashkëkohor.

Shiko më shumë

arrow

Bucharest ♥groupgoal

Qëndrimi: 5 ditë

Çmimi: 199 €/personi

Gjatë turit do të vizitoni disa nga monumentet më të bukura si "Harku Triumfal", Sinagoga Hebreje, Muzeu Kombëtar i Artit etj.

Logo Secondarymark

Evente

Shiko më shumë

arrow

Islandë vs Shqipëri


Qëndrimi: 5 ditë

Çmimi: 629 €/personi

Bëhu pjesë e emocioneve të gjalla, lumturisë, argëtimit dhe çdo gjëje tjetër që mund të sjellë kjo ndeshje!

 

Shiko më shumë

arrow

Muse në Milano

 

Qëndrimi: 3 ditë

Çmimi: 330 €/personi

Përjetoni live emocionet që të dhuron banda juaj e prefueruar!

Shiko më shumë

arrow

Sting në Shkup


Bileta e Koncertit, Shkup 2019

Çmimi: 39 €/personi

Aktor dhe Muzikant, EnglishMan in NewYork vjen tani në trojet shqiptare. Ndiqni live koncertin e Sting!

Shiko më shumë

arrow

Inter vs Rome


Qëndrimi: 3 ditë

Çmimi: 339 €/personi

Skuadra e zemrës është më afër se kurrë në një ndeshje në San Siro! Mos e humbisni!

Shiko më shumë

arrow

Inter vs Juventus


Qëndrimi: 3 ditë

Çmimi: 379 €/personi

Derbi d'Italia! Bëhuni pjesë e emocioneve të drejtpërdrejta, argëtimit dhe gjithçkaje tjetër që mund të sjellë kjo ndeshje!

Logo Secondarymark

Shqipëria

Shiko më shumë

arrow

Berat

Ky udhëtim do t'ju çojë në qytetin Berati, 120 km në jug të Tiranës, për të eksploruar një përzierje të historisë, civilizimit, kulturës, arkitekturës, artit dhe fesë.

Shiko më shumë

arrow

Shkodër

I njohur për kulturën, traditën dhe bukurinë natyrore, ky qytet ofron një larmi turistike që rrallë gjendet në ndonjë qytet tjetër në Shqipëri: me lumenj, liqene, laguna dhe male.

Shiko më shumë

arrow

Tiranë

Udhëzuesi ynë do t'ju drejtojë në historinë antike të zonës së Tiranës, njerëzit e saj, kulturën dhe traditën.

Shiko më shumë

arrow

Vlorë

Vlora gëzon një pozicion të bukur sepse është porta për në Rivierën Shqiptare, e cila është perlë e vendeve Turistike Shqiptare.

Shiko më shumë

arrow

Pogradec

Para shembjes së paktit të Varshavës dhe deklaratës së vitit 1992 të Republikës së Shqipërisë, Pogradeci ishte një destinacion shumë I njohur vendpushimi.

Shiko më shumë

arrow

Apolloni

Një udhëtim me ngjarje të larmishme nga antikiteti i hershëm në kohën moderne të zhvillimit urban dhe rural.

Shiko më shumë

arrow

Sarandë

E vendosur përballë ishullit grek të Korfuzit, Saranda karakterizohet nga një klimë mesdhetare dhe ujëra të ngrohtë deti, si dhe një popullsi të madhe greke.

Shiko më shumë

arrow

Gjirokastër

Një turne i shkurtër në qytet për të parë dhe për të mësuar më shumë rreth historisë së tyre dhe pamjes kryesore interesante në Gjirokaster si qyteti Antigoneas.

Selected Films

Partnerët tanë

Asnjë nga ne, përfshirë edhe mua, nuk mund të bëjë gjëra të mëdha...

por të gjithë mund të bëjmë gjëra të vogla, me shumë dashuri, dhe së bashku mund të arrijmë diçka të mrekullueshme!