Ulqin - €379

Nisja: 1 Gusht

Qëndrimi: 8 ditë

Çmimi: 379 €/personi


Dita 1:
Nisja nga Tirana në orën 08.00 dhe udhëtimi me autobus për në Ulqin. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Ulqin rreth orës 12.00. Sistemimi dhe Akomodimi në Hotel, All Inclusive.

Dita 2:
All Inclusive në Hotel. Pasdite. Të lirë për në plazh.

Dita 3:
All Inclusive në Hotel. Pasdite. Të lirë për në plazh.

Dita 4:
All Inclusive në Hotel. Pasdite. Të lirë për në plazh.

Dita 5:
All Inclusive në Hotel. Pasdite. Të lirë për në plazh.

Dita 6:
All Inclusive në Hotel. Pasdite. Të lirë për në plazh.

Dita 7:
All Inclusive në Hotel. Pasdite. Të lirë për në plazh.

Dita 8:
All Inclusive në Hotel. Nisja për në Tiranë.
Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë.

Oferta përfshin:
• Akomodimin në Hotel me 3 dhe 4* për 7 netë
• All Inclusive
• Udhëtimin vajtje-ardhje me autobus

#Shënim:
Në Hotelet e Malit të Zi aplikohet Taksë lokale Qëndrimi.
Klientët DUHET ta paguajnë direkt në Hotel.

Taksat janë:
• Hotel 3 dhe 4*:
- €1.50 për person të rritur në natë
- €1.00 për fëmijë 12 - 17.9 vjeç në natë
- €0.50 për fëmijë 0 - 11.9 vjeç në natë

ulqin

1 of 4