Andros ♥familygoal

Nisja: 30 Gusht - 4 Shtator
Qëndrimi: 5 netë
Çmimi: 344 €/familja (2 prindërit + 1 infant deri në 1⁹⁹ vjeç + 1 fëmijë deri në 11⁹⁹ vjeç)

Ofertë e vlefshme për rezervime të shpejta në kohë!

Andros ndodhet në veri të arkipelagut Cicladi dhe është një ishull mjaft i vizituar, pasi është më afër portit të Attica-s.

Kryesisht vend malor, me shumë lugina të frytshme dhe të ujitura mirë.
Plazhet e gjatë me rërë dhe ujërat e kristalta ju garantojnë pushime çlodhëse.

Oferta përfshin:

  • Akomodimin për 5 netë në dhomë me pamje nga deti në “Erato Apartments Andros” 3*
  • Mëngjeset për të gjitha ditët e akomodimit
  • Free Wifi
  • Të gjitha taksat lokale

Andros

1 of 3