Paros ♥couplegoal

Nisja: 3 - 9 Shtator
Qëndrimi: 6 netë
Çmimi: 217.6 €/çifti

Ofertë e vlefshme për rezervime të shpejta në kohë!

Paros është një ishull grek në Detin Egje i njohur për plazhet e tij dhe fshatrat tradicionale. Njihet gjithashtu si shtëpia e Panagia Ekatontapiliani, një kishë bizantine e rëndësishme nga shekulli i 4-të. 

Páros ndodhet në zemër të Cyclades, disa orë larg nga Athina me traget. Ishulli është  i njohur për plazhet e saj natyrore, për jetën e natës  dhe monumentet e lashta, si shenjtërorja e Delian Apollo dhe Artemis.

Oferta përfshin:

  • Akomodimin për 6 netë në Santa Maria Surfing Beach 3*
  • Mëngjeset për të gjitha ditët e akomodimit
  • Taksat lokale
  • Free Wifi

Paros

1 of 3