Kos ♥familygoal

Nisja: 24 - 28 Qershor
Qëndrimi: 4 netë
Çmimi: 216.55 €/familja (2 prindërit + 1 infant deri në 1⁹⁹ vjeç + 1 fëmijë deri në 11⁹⁹ vjeç)

Ofertë e vlefshme për rezervime të shpejta në kohë!

Kos, një nga ishujt e Greqisë, është i njohur për plazhet e tij me rërë të bollshme. Veçanti e këtij qyteti është  Kalaja e Neratzisë e shekullit të 15-të. Ky është një ishull me thesare të pafundme. 

Plazhet popullore përfshijnë Kardamena, me sportet e ujit dhe një skenë partish. Përtej qytetit të Kefalos, maja jugore e ishullit ofron pamje të thyer dhe limane me rërë të qetë.

Oferta përfshin:

  • Akomodimin për 4 netë në dhomë Promo në “Silver Beach" 3*
  • Mëngjeset për të gjitha ditët e akomodimit
  • Free Wifi

Kos (1) (1)

1 of 3