Parga ♥familygoal

Nisja: 23 - 27 Korrik
Qëndrimi: 5 ditë
Çmimi: 321.76 €/familja (2 prindërit + 1 infant deri në 1⁹⁹ vjeç + 1 fëmijë deri në 11⁹⁹ vjeç)

Ofertë e vlefshme për rezervime të shpejta në kohë!

Parga është një qytet dhe komunë që ndodhet në pjesën veriperëndimore të njësisë rajonale të Prevezës në Epir, Greqisë veriperëndimore.

Selia e komunës është fshati Kanallaki. Parga shtrihet në bregun e Jonit në mes të qyteteve të Prevezës dhe Igumenicës.

Është një qytet turistik i njohur për mjedisin e tij natyror.

Oferta përfshin:

  • Akomodimin për 6 netë në Santa Maria Surfing Beach 3*
  • Mëngjeset për të gjitha ditët e akomodimit
  • Taksat lokale
  • Free Wifi

 

parga

1 of 4