Milano ♥couplegoal

Nisja: 25 - 29 Qershor

Qëndrimi: 4 netë

Çmimi: 214 €/personi

Ofertë e vlefshme për rezervime të shpejta në kohë!

Milano, një metropol në rajonin verior të Lombardisë, është një kryeqytet global i modës dhe dizajnit. Shtëpi në bursën kombëtare, qendër financiare e njohur edhe për restorantet dhe dyqanet e tij të larta. Në lidhje me biznesin dhe industrinë, qyteti i Milanos shpesh konsiderohet si kryeqyteti i vërtetë i Italisë. I krahasuar me qytetet e tjera italiane, është më pak i njohur për antikitetin dhe artin. Këtu duket se ana moderne mbizotëron mbi atë të lashtën.Darka e Fundit e Leonardo da Vinçit e cila ruhet me xhelozi brenda sallës së manastirit Dominik të Santa Maria delle Grazie në Milano, dëshmon për shekuj të artit dhe kulturës.

Oferta përfshin:

  • Fluturimin vajtje-ardhje
  • Akomodimin për 4 netë në dhomë standarte në “Grand Hotel Duca di Mantova" 4*
  • Mëngjeset për të gjitha ditët e akomodimit

milano - Couplegoal

1 of 4