Venecia ♥couplegoal

Nisja: 17 - 21 Qershor
Qëndrimi: 4 netë
Çmimi: 232.59 €/personi

Ofertë e vlefshme për rezervime të shpejta në kohë!

Venecia është qyteti më unik dhe më i pazakontë në botë. Ai është i ndërtuar mbi ujë, në një lagunë të cekët të Detit Adriatik. Historia e ka kthyer atë në një qytet të kanaleve, urave, arkitekturës, artit dhe kulturës. Rëndësia e saj e sotme tregohet nga sasia e vizitorëve në qytet dhe se shumë qytete të tjera e quajnë veten si Venecia e veriut, lindjes, perëndimit apo e një vendi tjetër.

Ndiqni hapat e venedikasve të parë, të cilët erdhën këtu si refugjatë. Eksploroni labirintin e kanaleve dhe udhëtoni përmes Perandorisë Romake në kohën e kthimit të mbetjeve mortore të Shën Markut dhe fillimeve të ekzistencës së Venecias si shtet me ndikim të lartë. Ngjitjen në pozitë Venecia ia detyron tregtisë, që është edhe arsyeja pse Shekspiri e vendosi tregtarin e tij këtu.

Oferta përfshin:

  • Fluturimin vajtje-ardhje
  • Akomodimin për 4 netë në dhomë standarte në “Hotel Ariston” 3* 
  • Mëngjeset për të gjitha ditët e akomodiit

Venecia - couplegoal

1 of 4