Verona ♥couplegoal

Nisja: 14 - 18 Qershor
Qëndrimi: 4 netë
Çmimi: 203 €/personi

Ofertë e vlefshme për rezervime të shpejta në kohë!

Verona është një qytet në rajonin Veneto të Italisë Veriore, me një qytet mesjetar të vjetër të ndërtuar mes lumit gjarpërues Adige. Është i famshëm për veprën e "Romeo dhe Juliet" të Shekspirit. Një vendbanim i shekullit të 14-të me një ballkon të vogël me pamje nga oborri thuhet të jetë "Shtëpia e Juliet". Arena Verona është një amfiteatër romak i madh i shekullit të parë, i cili aktualisht organizon koncerte dhe shfaqje në shkallë së gjerë të operas.

Oferta përfshin:

  • Fluturimin vajtje-ardhje
  • Akomodimin për 4 netë në dhomë standarte në "Hotel Ibis Verona" 3*
  • Mëngjeset për të gjitha ditët e akomodimit

Verona - Couplegoal

1 of 4